unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Strålande självständig debut

Kali Uchis

btbtbtbtbt
Album: Isolation
Bolag: Virgin
Genre: Genreöverskridande pop

Beroende på vilken låt en först hör blir uppfattningen om Kali Uchis vitt skild. Inledande Body language är släpig bossa. Sedan sträcker det sig från indiepop och electronica via r’n’b till neo-soul och lite till. Det finns jazziga inslag, retrovibbar och tydliga latinorötter.

Kali Uchis, uppvuxen i Colombia och Virginia, USA, är debutant i albumsammanhang men har sedan 2014 hörts i låtar med så skilda artister som Snoop Dogg, Juanes och Gorillaz. Damon Albarn är bara en av alla kändisar som gästar även här.

Trots sitt eklektiska innehåll är ”Isolation” sammanhängande, vilket är en bedrift. Med landsflykt och hemlöshet i bagaget har Uchis blivit en på alla sätt strålande, självständig artist, vilket även märks i texterna.