Storfilmspremiärer skjuts upp

Film • Publicerad 13 juni 2020
Premiären av regissören Christopher Nolan spionthriller "Tenet" skjuts upp till den 31 juli. Arkivbild.
Premiären av regissören Christopher Nolan spionthriller "Tenet" skjuts upp till den 31 juli. Arkivbild.Foto: Arthur Mola/AP/TT

Filmbolaget Warner Bros skjuter upp premiärerna av två av sommarens storfilmer, skriver Variety.

Christopher Nolans spionthriller "Tenet" med Robert Pattinson och John David Washington i huvudrollerna får premiär den 31 juli. Filmen skulle ursprungligen ha haft premiär på biograferna den 17 juli – då man i stället väljer att visa Nolans "Inception", som firar 10-årsjubileum.

Även premiären av "Wonder Woman 1984" skjuts upp, från den 14 augusti till den 2 oktober. Det är den andra gången som superhjältefilmen, regisserad av Patty Jenkins och med Gal Gadot i huvudrollen, flyttas fram på grund av coronapandemin.

Nyversionen av “Mulan” av filmbolaget Disney blir den första av de amerikanska storproduktionerna som har premiär – närmare bestämt den 24 juli.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.