Annons

Stjärnans dementi – har inte 21 barn

Nej, Pitbull har inte 21 barn med 18 olika kvinnor i 13 länder.
Nu tvingas artisten dementera ryktena som har spridits på Tiktok, skriver Rolling Stone.
Nöje • Publicerad 7 september 2023
Pitbull dementerar nu uppgifterna som sprids på Tiktok. Han har inte 21 barn. Arkivbild.
Pitbull dementerar nu uppgifterna som sprids på Tiktok. Han har inte 21 barn. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Många som har scrollat runt i sociala medier den senaste tiden har stött på uppgiften – rapstjärnan Pitbull har 21 barn med 18 olika kvinnor i 13 länder. Han träffar dem två gånger om året och är aldrig sen med att betala underhåll.

Men det är inte sant. Allt är ett påhitt som kommer från ett inlägg på Tiktok från ett humorkonto som la upp det som ett skämt i somras, som en referens till att rapstjärnan ibland kallar sig Mr Worldwide.

Annons

Trots det har uppgifterna fått sådan spridning, fyra miljoner visningar bara på Tiktok, att många tror att det är sant. Pitbull har därför känt sig tvungen att dementera uppgifterna.

– Detta är helt felaktigt och uppenbarligen ett skämt, säger en talesperson för artisten till tidningen Rolling Stone.

Talespersonen vill inte säga exakt hur många barn Pitbull har, men enligt tidningen har det rapporterats att det korrekta antalet är sex.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons