unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Skunk Anansie's Skin får universitetsuppdrag

Det brittiska bandet Skunk Anansies sångerska Skin (Deborah Anne Dyer) blir kansler för Leeds Art University. Arkivbild.
Det brittiska bandet Skunk Anansies sångerska Skin (Deborah Anne Dyer) blir kansler för Leeds Art University. Arkivbild.
Foto: Balazs Mohai/AP/TT

Skin, sångerska i brittiska Skunk Anansie, har blivit utsedd till kansler vid Leeds Art University i norra England. Det är första gången någon får detta uppdrag på universitetet som på sin hemsida förklarar att Skin ska spela "en viktig roll som ambassadör: en som studenter och personal kan hämta inspiration från och som kan uttala sig på uppdrag av universitet och den kreativa sektorn".

Skin har tidigare undervisat masterstudenter på skolan och rektor Simone Wonnacott lyfter fram hennes kvalifikationer inom ett brett spektra: musik, mode och konst. Skin säger att hon är "helt förtjust" och att hon ser fram emot att stödja alla i deras kreativa arbete.