GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skivtipset: ”Ser fram emot att höra mer av denna lokala pianist”

Lars Sjögren tipsar om jazz och klassisk musik.
Peter Asplund – All my septembers
Peter Asplund – All my septembers
Foto: Pressbild

Jazz

Peter Asplund

Album: All my septembers
Bolag: Prophone/Naxos

På denna nionde egna skiva i ordningen uttrycker trumpetaren sin tacksamhet över familj och vänner och vill ge lyssnaren (som han själv uttrycker) en sentimental, melankolisk och romantisk upplevelse. Förnämligt piano- och saxspel av Lars Jansson och Joakim Milder samt fin gästsång av Isabella Lundgren på ”She and me”. En fin upplevelse!

Johan Möller Lekemo.
Johan Möller Lekemo.
Foto: Pressbild

Pianomusik

Johan Möller Lekemo

Album: Apassionata
Bolag: Eget skivbolag

På detta album spelar pianisten, som är född, uppvuxen och boende i Borås, pianoverk av Chopin, Schubert, Debussy, Liszt och Beethoven. Inspelningen är gjord på Steinweg-flygeln i vår lokala Gustav Adolfs kyrka. Hans önskan är att lyssnaren ska hitta något spår på skivan som är tilltalande och jag ser fram emot att höra fler inspelningar av denne fine pianist.

Läs mer