GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skivrecension: Oskar Linnros sätter ord på det vi alla tänker

Det vi alla tänker men aldrig säger sätter Oskar Linnros ord på.

Oskar Linnros,[object Object]

Album: Väntar på en ängel
Skivbolag: Universal
Genre: Pop

I somras stod Oskar Linnros på Way Out Wests största scen, Flamingo, och öppnade hjärtat med ny musik och gav ett datum för en ny EP. ”Väntar på en ängel” är en kombination av 2017 års alla släpp från den tidigare Snook-sångaren, något som lyssnare fått vänta nästan lite för länge på.

Känner man till Oskar Linnros vet man om att han är en känslomänniska. En emotionell virvelvind enligt vissa, med fokus på hjärta och sorg, eller kärlek och glädje enligt andra. Linnros har varit tyst alltför länge, med goda konsekvenser. Passion, ängslighet, tvivel, skuld, ånger, hjärtskärande verklighet.

Det vi alla tänker men aldrig säger sätter Oskar Linnros ord på, med finess; som han alltid har gjort. ”Väntar på en ängel” är en comeback vi väntat på. Gråt ut, känn igen dig. Men njut, för det är underbart.

Läs mer