GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sibille Attars uppföljare över förväntan

Uppföljaren till ”Sleepyhead” är självproducerad, och en uppföljare över förväntan.
Skivrecension • Publicerad 24 februari 2021
Pop

Sibille Attar

Album: A history of silence

Skivbolag: PNKSLM Recordings/Border

Det har gått åtta långa år sedan Sibille Attars debutalbum "Sleepyhead" släpptes och frälste hela indiepop-Sverige bara över en natt. Attar skrev, producerade och spelade in "A history of silence" på eget bevåg, som är resultatet av en kreativ dvala efter att ha blivit inkastad i den svenska musikindustrin. Uppföljaren är en bubblare fylld med 80-talsmagi och texter präglade av terapi och läkning. Comebacken påminner lite om hur färgglad och befriad Fever Ray var med återkomsten "Plunge" från 2017. Attar verkar ha fått en helt ny självkänsla och livsglädje av att ta kontroll över sitt skapande, det lyser igenom från start till slut. "A history of silence" är resultatet av att äga sin egen kreativitet. Fenomenalt.

Louise OlssonSkicka e-post
Detta är en recension i Borås Tidning. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer