GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Råttspel får släppdatum

Spel • Publicerad 24 juni 2022
Det ser inte särskilt glatt ut när Amicia och Hugo ger sig ut på äventyr igen. Pressbild.
Det ser inte särskilt glatt ut när Amicia och Hugo ger sig ut på äventyr igen. Pressbild.Foto: Focus Entertainment

Uppföljaren till 2019 års "A plague tale: Innocence" har fått sitt släppdatum.

Ursprungsspelet – som följde protagonisten Alicia och hennes lillebror Hugo genom ett medeltida, pesthärjat Frankrike – stack ut till följd av de enorma mängderna råttor som kryllade i skuggorna och försvårade för duon.

Råttorna, och något äldre varianter av Hugo och Amicia, är tillbaka i uppföljaren "A plague tale: Requiem", där fastlandet lämnas för en välmående ö.

Då Amicia tidigare fick förlita sig på sin list utlovas nu fler vapen, även om smygande fortsatt lär vara i fokus. Hugos mystiska krafter växer också, med nya egenskaper.

"Requiem" släpps den 18 oktober till Xbox Series X/S, Switch, Playstation 5 och pc.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.