GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Premiärdatum satt för Rolling Stones USA-turné

Musik • Publicerad torsdag 14:45
Mick Jagger, Ronnie Wood, Charlie Watts och Keith Richards är redo att ge sig ut på turné igen. Den 26 september inleds deras uppskjutna USA-turné. Arkivbild.
Mick Jagger, Ronnie Wood, Charlie Watts och Keith Richards är redo att ge sig ut på turné igen. Den 26 september inleds deras uppskjutna USA-turné. Arkivbild.
Foto: Greg Allen/Invision/AP/TT

I takt med att världen sakta öppnar upp har också turnéer och konserter kommit igång igen. Senaste i raden att sälla sig till de turnerandes skara är 70+-gänget i The Rolling Stones, uppger tidningen Rolling Stone.

USA-turnén "No filter tour" var ursprungligen planerad till 2020 men fick ställas in på grund av pandemin. Nu meddelar bandet att den blir av, med start den 26 september i St Louis och avslut i Austin den 20 november.

The Rolling Stones har tidigare också sagt att de har planer på att fira sitt 60-årsjubileum 2022 med en stor konsert.

Under tiden i karantän har de bland annat släppt singeln "Living in a ghost town".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer