Annons

Postumt Kenny Rogers-album med nya låtar ges ut

Musik • Publicerad 13 april 2023
En ny skiva med Kenny Rogers ges ut – tre år efter sångarens död. Arkivbild.
En ny skiva med Kenny Rogers ges ut – tre år efter sångarens död. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Ett album med låtar som countrysångaren Kenny Rogers spelade in 2008–2011 kommer att ges ut postumt. Rogers avled 2020 och hans änka Wanda Rogers meddelar nu att det nya albumet heter "Life is like a song".

Det innehåller både covers, som Eric Claptons "Wonderful tonight" och Etta James "At last", men även två alster som tidigare aldrig har släppts digitalt. En duett med Dolly Parton, "Tell me that you love me", och "Goodbye" – skriven av Lionel Richie.

Annons

"Han brukade säga att han ville att hans låtar skulle vara 'vad alla män vill säga och vad alla kvinnor vill höra". Det finns många sådana ögonblick på det här albumet. Det är en väldigt speciell skiva för mig och vår familj, eftersom det verkligen visar vårt liv tillsammans", säger Wanda Rogers i ett uttalande.

"Life is like a song" släpps 2 juni.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons