Annons

P3:s klubbkoncept i coronasäkrad version

Musik • Publicerad 25 september 2020
Kodjo Akolor kommer att finnas i Jönköping under premiären av årets "P3 Älskar". Arkivbild.
Kodjo Akolor kommer att finnas i Jönköping under premiären av årets "P3 Älskar". Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

I rådande coronatider förvandlas P3:s klubbkoncept "P3 Älskar" i år till mindre evenemang på tre orter i landet, skriver kanalen i ett pressmeddelande. Arrangemanget har premiär i Jönköping den 1 oktober, vilket följs av Stockholm den 22 oktober för att avslutas i Karlstad den 5 november.

Årets version av "P3 Älskar" består av mindre spelningar, publikmöten och livepoddar – allt i ett coronasäkrat upplägg, utlovar kanalen.

Annons

På plats i Jönköping finns bland andra P3:s Kodjo Akolor och Ayan Jamal – samt artisterna Molly Hammar, Ricky Rich, Hanna Järver och Myra Granberg, och publiken kan följa "P3 Älskar" live i radio och i sociala medier.

– Jag ser fram emot att äntligen få träffa ett begränsat antal lyssnare. Kommer bli hur fett som helst. Vi ses där, säger Kodjo Akolor, som kommer att vara på plats i Jönköping redan när frukostsessionen drar igång strax efter klockan sju den 1 oktober.

På livekonserterna finns 20 sittande publikplatser och artisterna får bjuda in sina lokala fans. Livepoddar och möten med personer bakom P3:s poddar går under rubriken "Podd & Pizza" – där de 20 personer som bjudits in även bjuds på pizza.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons