GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Oldschool hiphop i modern tappning

Skivrecension • Publicerad 27 april 2022
Detta är en recension i Borås Tidning. En recension är en subjektiv bedömning av en företeelse eller ett verk.
Hiphop

Pusha T

Album: It’s almost dry

Skivbolag: G.O.O.D. Music/Def Jam

Det var fyra år sedan den amerikanska rapparen Pusha T släppte sitt kritikerrosade tredje studioalbum ”Daytona”. I uppföljaren ”It’s almost dry” fortsätter han mycket i sin klassiska stil, som utmärks av en mörk antoning, med kvicka bars över bastunga beats. Han berättar om sin livsstil med knarklangande och kriminalitet. Det är toppar och dalar, en hel del skryt, men också en hel del ånger. Pusha T gör modern musik för människor som älskar old school hiphop. Hans fokus har alltid varit kvalitet i text och leverans. Men trots att hans musik påminner om det förflutna visar han en ny lekfull sida i “It’s almost dry”. Låtar som “Neck & wrist” och “Scrape it off” bevisar att Pusha T kan vara mer lättsam utan att tappa sin råa utstrålning.

Tuva LejonklouSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.