Annons

Nytt bakslag för "Mission: Impossible"

Film • Publicerad 4 juni 2021
Tom Cruise i Rom i fjol under inspelningen av "Mission: Impossible 7".
Tom Cruise i Rom i fjol under inspelningen av "Mission: Impossible 7".Foto: Andrew Medichini/AP/TT

Det verkar vara ett omöjligt uppdrag att filma klart "Mission: Impossible 7". Inspelningen har ännu en gång fått avbrytas efter ett coronautbrott, bekräftar filmbolaget Paramount för amerikanska medier.

Ryktet om nedstängningen kom efter ett inspelningsreportage i brittisk media, och till slut fick filmbolaget gå ut med ett pressmeddelande där de säger att inspelningen i Surrey i södra England är stoppad i två veckor och att de följer alla säkerhetsriktlinjer.

Annons

Stoppet är det åtminstone tredje på grund av viruset, efter ett förra våren och ett i september i fjol. I december fick inspelningen nya rubriker efter att stjärnan Tom Cruise skällt ut medarbetare efter att de inte följde riktlinjerna för en coronasäkrad inspelning.

Filmen, där även bland andra svenska Rebecca Ferguson har en roll, hade från början tänkt premiär den här sommaren men har just nu premiärdatum 27 maj 2022.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons