GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nypremiär efter skandalen – med enkelsängar

Realityprogrammet Paradise, som kapat Hotel ur namnet, kommer tillbaka. Med Tone Sekelius som programledare har programmet nypremiär den 24 oktober på Viaplay.
Nöje • Publicerad 23 september 2022
Tone Sekelius är programledare för den nya säsongen av "Paradise". Arkivbild.
Tone Sekelius är programledare för den nya säsongen av "Paradise". Arkivbild.Foto: Viaplay/TT

I den förra säsongen slängdes en deltagare ut efter anklagelser om sexuella övergrepp mot två kvinnliga deltagare. Först när tittare och medier reagerade togs avsnittet ner och säsongen avslutades. Utredningen om övergrepp lades ned i våras.

Den kommande säsongen är inspelad i Mexiko. Nytt för säsongen är att deltagarna måste vara över 20 år och att de inte behöver vara singlar när de kommer dit. De kommer också att bo parvis men i rum med enkelsängar.

"Playa Nix är onekligen en plats som andas paradis. Det ligger precis vid havsstranden och det finns många små vrår att viska och prassla i, men med kameror i vartenda hörn så kommer ingen såklart undan. Det ska jag se till", säger Sekelius i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.