unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Ny säsong för "Bäckström"

Agnes Lindström Bolmgren och Kjell Bergqvist får förnyat förtroende i andra säsongen av "Bäckström".
Agnes Lindström Bolmgren och Kjell Bergqvist får förnyat förtroende i andra säsongen av "Bäckström".
Foto: Daniel Ohlsson/C More/TV4

Det blir ännu en säsong av TV4/C More-serien "Bäckström", med Kjell Bergqvist och Agnes Lindström Bolmgren i huvudrollerna. Krimserien, som bygger på Leif GW Perssons böcker om den buttre mordutredaren Evert Bäckström, ska spelas in i Göteborg med omnejd med start i vår, meddelas på en presentation av Film i Väst.

Jonathan Sjöberg och Dennis Magnusson har skrivit manus och ny regissör blir Andreas Öhman ("I rymden finns inga känslor", "Odödliga"), som lovar att den första säsongens säregna stil ska bevaras även i fortsättningen.

– Det blir mycket humor. Bäckströms visioner ska utvecklas lite och det ska bli en mer episk känsla, handlingen utspelas i Finland och Ryssland, säger Andreas Öhman.

Den andra säsongen av "Bäckström" bygger på Perssons bok "Den sanna historien om Pinocchios näsa" och får premiär under 2022.