Annons

Ny Batman-serie på HBO

Tv • Publicerad 12 juli 2020
HBO planerar att göra en tv-serie som utspelas i samma tidsperiod och universum som den kommande Batman-filmen, där Robert Pattinson spelar huvudrollen. Arkivbild.
HBO planerar att göra en tv-serie som utspelas i samma tidsperiod och universum som den kommande Batman-filmen, där Robert Pattinson spelar huvudrollen. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

HBO planerar att göra en tv-serie som utspelas i samma tidsperiod och universum som den kommande Batman-filmen, där Robert Pattinson spelar huvudrollen, skriver Deadline. Serien, som ska utspelas i Gotham City, beskrivs som en polisserie – och det är den kommande Batman-filmens regissör Matt Reeves och Terrence Winter, som bland annat skapat "Boardwalk Empire", som står bakom produktionen.

“Det här är en fantastisk möjlighet som gör att jag kan ge publiken en mer utförlig bild av den värld jag skapar i filmen – och att jag kan utforska den i detalj, vilket bara är möjligt när man arbetar med ett projekt som varar över längre tid," säger Matt Reeves.

Annons

Det är ännu oklart när serien dyker upp på HBO.

På grund av coronpandemin har premiären av långfilmen "The Batman" skjutits upp till den 1 oktober 2021.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons