GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Motive gör Iron Man-spel

Spel • Publicerad 23 september 2022
En person utklädd till Iron Man. Arkivbild.
En person utklädd till Iron Man. Arkivbild.Foto: Joel Ryan/AP/TT

EA:s Montrealbaserade studio Motive arbetar på ett spel med den rödrustningsklädde superhjälten Iron Man.

Berättelsen blir likt andra Marvel-titlar som "Guardians of the galaxy", "Avengers" och "Spider-Man" fristående från filmerna.

Motive har tidigare hjälpt Dice med "Star wars battlefront II" och ligger själva bakom flygspelet "Star wars: Squadrons".

"Iron Man" blir ett ensamspelarspel med kameran bakom den flygande hjälten, så kallad tredjepersonsvy. Spelet är i tidig utveckling, och kommer antagligen först om något eller några år.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.