Annons

Lundgren och Haag gör program för TV4

Tv • Publicerad 15 juni 2020
Erik Haag och Lotta Lundgren byter kanal till TV4. Pressbild.
Erik Haag och Lotta Lundgren byter kanal till TV4. Pressbild.Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Lotta Lundgren och Erik Haag har sedan 2010 års "Landet brunsås" gjort tv-program för SVT. Men nu tar duon klivet över till TV4 och ett nytt program. Enligt tv-paret liknar den nya, ännu okända, programsatsningen inget de har gjort förut.

"Det är kul att byta jobb, jag har alltid gillat det och tror att det är viktigt att försätta sig i nya situationer och sammanhang lite då och då", säger Lotta Lundgren i ett pressmeddelande.

Annons

"Alla på TV4 är jättegulliga och det är så kul att få höra om deras planer för oss. Inspelningarna av vårt första program tillsammans startar i sommar, och det ska bli spännande att få komma igång med ett program som skiljer sig från allt vi gjort tidigare," fyller Erik Haag i.

Paret har gjort programmen "Landet brunsås", "Historieätarna", "Bye bye Sverige", "Bandet och jag" samt julkalendern "Tusen år till julafton" för SVT. De var dessutom julvärdar 2017.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons