Annons

Larry David stryks från Obamas gästlista

Jay-Z, Beyoncé och Tom Hanks får fortfarande komma till Barack Obamas 60-årsfest, men inte David Letterman, Conan O'Brien och Larry David.
Obama • Publicerad 7 augusti 2021
Komikern Larry David är en av de inbjudna gäster som inte längre är välkomna till Barack Obamas 60-årsfest i helgen. Arkivbild.
Komikern Larry David är en av de inbjudna gäster som inte längre är välkomna till Barack Obamas 60-årsfest i helgen. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Den tidigare presidenten har sållat rejält bland de 475 gäster som tidigare bjudits in till festen, som äger rum i hans semestervilla på ön Martha's Vineyard i helgen, skriver The New York Times. Detta efter att han fått kritik för att ha planerat en storskalig fest trots ökningen av deltavarianten.

Förutom de nämnda har även tjänstemän i den tidigare presidentens administration i Vita huset fått se sina inbjudningar dras tillbaka, däribland David Axelrod, som var hjärnan bakom Obamas presidentvalskampanj 2008.

Annons

Däremot är Steven Spielberg, Bruce Springsteen, George Clooney och Eddie Vedder från Pearl Jam fortfarande välkomna. På lördagen fångades även bland andra Chrissy Teigen, John Legend, Don Cheadle och Steven Colbert på bild när de anlände till ön.

Oprah Winfrey och filmregissören Ava DuVernay har sedan tidigare tackat nej på grund av deltavarianten, och inte heller president Joe Biden kommer till festen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons