Kultur

Klubbkänsla med Nao

Kultur Artikeln publicerades

Londonartisten Nao har sina sjungande och dansande fans på plats från början, men skaran som inte kan motstå hennes svängiga elektrobaserade neo-soul ökar rejält under konsertens gång.

Inte heller sångerskan själv kan motstå svänget, och står knappt still en sekund. Nao – egentligen Neo Jessica Joshua – äger scenen och virvlar runt i neonorange byxor och i början även en regnbågskappa. Bandets vita t-shirts matchar ballongerna från hennes andra album ”Saturn”. Framför allt trummorna och den lätt funkiga basen ger ett mer organiskt och ibland skitigare sound och lyfter låtarna live.

Firefly ger klubbkänsla i hela tältet, Bad blood fylls med tyngd och Drive and disconnect är en glädjefylld, peppande avslutning.

Nao

Scen: Linné

Längd: 45 minuter.

Bäst: Bad blood.

Sämst: För få djupa toner som visar hela röstomfånget.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.