Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klart för prinsparets första Netflix-serie

Meghan Markle och prins Harry på Invictus games i Toronto 2017.
Meghan Markle och prins Harry på Invictus games i Toronto 2017.
Foto: Nathan Denette/AP/TT

Prins Harry och Meghan Markle har hittat sitt första projekt för Netflix. Och de tu håller sig nära ett ämne de känner väl.

Paret ska nämligen producera en dokumentärserie om Invictus games – prinsens idrottstävling för militära veteraner som har blivit handikappade under tjänstgöring, som han grundade 2014.

Serien ska följa deltagarna på vägen mot tävlingarna i Haag 2022 och enligt prinsen "ge en blick in i rörande och upplyftande berättelser från deltagarna när de förbereder sig mot spelen i Nederländerna nästa år", som han säger i ett pressmeddelande.

Till sin hjälp tar paret Orlando von Einsiedel och Joanna Natasegara, som 2017 vann en Oscar för dokumentärfilmen "De vita hjälmarna" om räddningsarbetare i kriget i Syrien.

Det var vid 2017 års Invictus games i Toronto som paret för första gången officiellt syntes ute tillsammans.

Harry och Meghan slöt i fjol ett avtal med strömningsjätten, som enligt The Times är värt närmare en miljard svenska kronor.

Läs mer