unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Katy Perry firar Pokémons 25-årsjubileum

Katy Perry gör samarbete med Pokémon. Pressbild.
Katy Perry gör samarbete med Pokémon. Pressbild.
Foto: Universal Music Group

Katy Perry blir en del av Pokémons 25-årsjubileum, ett evenemang som går under namnet P25 och ska pågå under hela 2021. Pokémon och Universal utlovar en serie globala aktiviteter för att fira att spelet och figurerna i Pokémon nu funnits i 25 år.

"Pokémon har varit en del av mitt liv sedan jag började spela spelen på mitt Gameboy, bytte Pokémonkort på rasterna och sedan började jaga dem i Pokémon Go. Jag har till och med besökt Pokémoncaféet i Japan när jag varit på turné", säger sångerskan i ett pressmeddelande.

Exakt hur samarbetet ser ut och när och hur Katy Perry ska framträda under jubileumsåret är ännu inte offentliggjort. Det här blir dock inte första gången Perry medverkar i spelsammanhang. När "Sims 3" släpptes framträdde hon i spelet och spelade även in en version av "Last friday night" på simmarnas språk "simlish".