Annons

Kate Winslet krävde att få rynkorna tillbaka

Tv • Publicerad 3 juni 2021
Kate Winslet hyllas för sin rolltolkning som den surmulna småstadspolisen Mare Sheehan i serien "Mare of Easttown". Pressbild.
Kate Winslet hyllas för sin rolltolkning som den surmulna småstadspolisen Mare Sheehan i serien "Mare of Easttown". Pressbild.Foto: AP/HBO

Under inspelningarna av den hyllade HBO-serien "Mare of Easttown" blev Kate Winslet erbjuden att få en sexscen tillsammans med Guy Pearce retuscherad för att hon skulle slippa visa sin utbuktande mage. Winslet spelar småstadspolisen Mare Sheehan, en kvinna med både barnbarn och kärleksliv. Regissören Craig Zobel sade att han kunde låta hennes kropp synas i ett mer smickrande ljus men Kate Winslet vägrade, berättar hon för New York Times. Hon skickade också tillbaka seriens annonsbild inte bara en utan två gånger med klagomål på att hon inte kände igen sig.

– Hörrni, jag vet hur många rynkor jag har vid sidan av mitt öga, var snäll och sätt tillbaka dem, säger hon.

Kate Winslet tror också att hennes icke retuscherade jag är av förklaringarna till att så många tittare tycker om hennes rollfigur.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons