GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Känslokall debut från Snail Mail

Publicerad 13 juni 2018
Detta är en recension i Borås Tidning. En recension är en subjektiv bedömning av en företeelse eller ett verk.

Snail Mail

Album: Lush

Bolag: Matador/Playground

Indierock

Snail Mails lågmälda indierock uppfinner inte hjulet. Hon sjunger om att bli lämnad, om att vara kär och om att känna sig som den enda människan i världen, som så många indie-sångare innan henne gjort. ”Lush” är amerikanskan Lindsey Jordans första album, och trots att hon är född under 90-talets sista år, så har hon plockat in melodier och sound som känns mer 1997 än 2018 och det är lätt att dra paralleller till Sonic Youth.

Hon är nonchalant och bygger enkelt upp med kärlekspoesi tills hon sticker hål på bubblan med ett ”anyways” eller ”whatever” och ger varje rad en egen historia. Hon sjunger rakt och svalt trots de mörka textera. Känslorna syns aldrig vilket gör ”Lush” till en skiva som känns för avskalad och opersonlig.

Anna EngströmSkicka e-post