GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jonathan Johansson matchar nutiden

Skivrecension • Publicerad 16 mars 2022 • Uppdaterad 18 mars 2022
Detta är en recension i Borås Tidning. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop/Rock

Jonathan Johansson

Album: Om vi får leva

Skivbolag: Milkshake/Sony

Jonathan Johansson är tillbaka med albumet “Om vi får leva”. Tillbaka med ett ljusare, mer formgjutet popsound och texter som sträcker sig från det lilla i vardagen till det stora i omvärlden.

Låtarna varvar realism, acceptans, hopp och närvaro, där det enkla men effektfulla berättandet ger botten och färg till de stilrena ljudbilderna. Alla tvivel är inte på något sätt bortblåsta, men tonen är betydligt mer lättsmält än på den mörkare och tyngre föregångaren, “Scirocco” från 2020.

Slutresultatet är en fint paketerad och mångdimensionell produktion som växer med lyssningarna, och som väl matchar en nutid som mer aktivt än någonsin förhåller sig till både små och globala perspektiv.

Karin GrönroosSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.