GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insamling startad för cancerdrabbad rockstjärna

Nöje • Publicerad 4 juli 2022

Greg Norton, basist i amerikanska Hüsker Dü, drabbades nyligen av prostatacancer. Nu har en vän till musikern startat en Go Fund Me-kampanj för att samla in pengar till behandlingen, rapporterar Pitchfork. Målet med gräsrotsfinansieringen är att samla in ca 300 000 kronor.

Norton har tidigare kommenterat sin diagnos: "Mina läkare tror att jag har utmärkta odds. Men vi behöver börja direkt med behandling och operation", skriver han på Facebook.

2017 dog Hüsker Düs dåvarande trummis Grant Hart i levercancer, 56 år gammal.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.