Annons

Ingrosso: ”Frågade om han fick ta bild med mig”

Benjamin Ingrossos andra repetition inför Eurovision Song Contest flöt på utan större problem.
Efteråt hyllades hans bidrag av den amerikanska skådespelaren Will Ferrell, som är på plats i Lissabon.
– Han frågade om han fick ta en bild med mig, berättar Ingrosso.
Eurovision Song Contest • Publicerad 5 maj 2018
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Den andra repetitionen är avklarad för Benjamin Ingrossos del, och nu har han bara genrepen kvar som träningsmöjlighet på den stora scenen innan det blir skarpt läge. På torsdag, i tävlingens andra semifinal, tävlar han om en finalplats i Eurovision Song Contest.

– Jag är superstolt över det vi har kommit hit med, körsångarna är grymma, de gör ett skitbra jobb med ljusrören, kläderna känns jättebra. Just nu känns allting bra, jag ska fortsätta ha den energin bara, säger Benjamin Ingrosso.

Annons

Samtidigt har han flera gånger berättat att han har svårt att bli helnöjd med sitt eget framträdande – det finns alltid nya saker att finslipa. Så var det även den här gången.

– Men det är det fina med att köra live. Man kan aldrig vara riktigt säker på hur det kommer att gå, och man känner att man alltid kan överträffa sig själv, säger han.

Någon som däremot tyckte att det gick väldigt bra var skådespelaren Will Ferrell, som kollade på Bejamin Ingrossos nummer under repetitionen. Efteråt tog de en bild ihop på Ferrells initiativ.

– Det var jättestort, han är en av de största skådespelarna vi har, och han sade att han gillar mig och älskar mitt nummer, berättar Ingrosso.

Benjamin Ingrossos "Dance you off" är placerat på en åttondeplats enligt oddsmakarnas senaste statistik, med bland annat Norges Alexander Rybak och Israels Netta Barzilai ovanför honom. Men han känner inget hot gentemot de andra artisterna – tvärtom.

– Alla är så trevliga, snälla och peppar varandra, man känner inte av någon konkurrens, det är superhärligt, säger han.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons