Annons

Inget mer "Kidding" för Jim Carrey

Tv • Publicerad 15 juli 2020
Jim Carrey har spelat barnprogramledaren Mr. Pickles i TV-serien "Kidding" i två säsonger, men nu läggs serien ned. Arkivbild.
Jim Carrey har spelat barnprogramledaren Mr. Pickles i TV-serien "Kidding" i två säsonger, men nu läggs serien ned. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

TV-serien "Kidding", med Jim Carrey i huvudrollen, läggs ned efter två säsonger. I Sverige har serien gått att se på HBO Nordic.

"Kidding" kretsar kring den älskade barnprogramledaren Mr. Pickles, som tvingas hantera kris efter kris när hans privatliv brakar samman. Den mörka komedin är det andra samarbetet mellan Jim Carrey och producenten Michel Gondry, som tidigare arbetat tillsammans med filmen "Eternal sunshine of the spotless mind".

"Vi är väldigt stolta över att ha sänt den här fantasifulla, kritikerhyllade och givande serien", skriver tv-bolaget Showtime, som sänt serien i USA, i ett uttalande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons