Annons

"Idol"-uttagning ställs in – blir digital

Tv • Publicerad 13 mars 2020
Tusentals förhoppningsfulla brukar flockas till ”Idol”uttagningarna. I Göteborg genomförs uttagningarna den här gången digitalt.
Tusentals förhoppningsfulla brukar flockas till ”Idol”uttagningarna. I Göteborg genomförs uttagningarna den här gången digitalt.Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Helgens uttagning till "Idol" på Gothia Towers i Göteborg ställs in på grund av coronaviruset, skriver TV4 på sin hemsida.

"Mot bakgrund av både regeringens direktiv om att begränsa större sammankomster men också för att måna om våra sökandes och medarbetares hälsa samt för att bidraga till minskad risk för spridning av coronavirus kommer Göteborgs Idolaudition bli helt digital", skriver man.

Sökande uppmanas att skicka in sin audition via programmets hemsida. Om andra uttagningar påverkas vet produktionen inte i dagsläget.

Elin Thornberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons