unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Hopp och förtvivlan från Avantgardet

Rock/pop

Avantgardet

btbtbtbtbt
Album: Smile and wave
Skivbolag: Avantgardet

Som många andra band så längtar Avantgardet efter konserterna, efter publiken. Tanken på att fansen kände likadant fick frontfiguren Rasmus Arvidsson att fatta penna och gitarr och skriva ihop ett nytt album.

Gladrockiga ”Smile and wave” (släpps 11/12) handlar om att stå ut, om att lita på att det blir bättre, både i år och i livet. Arvidsson är en hyllad musikskapare som gärna med svärta granskar sin samtid, så även nu. Men här ryms också hopp och glimten i ögat. Som i fina ”Micke och Maria”, en hyllning till två av bandets fans.

Musikaliskt känns bandets dansanta poprock igen, men de är något mer välputsade än tidigare. De håller fanan högt och stabilt plattan igenom och gör ”Smile and wave” till en upplyftande upplevelse.