Annons

Hansdotter vinner "Superstars"

2020 fick hon stryk av Michel Tornéus i "Mästarnas mästare"-finalen.
I "Superstars" 2023 fick Frida Hansdotter sin revansch.
– Jag trodde inte att jag skulle vinna, säger hon.
Tv • Publicerad 8 maj 2023
Frida Hansdotter, vinnare av "Superstars" 2023. Arkivbild.
Frida Hansdotter, vinnare av "Superstars" 2023. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

I duellen före den stora finalen – mot ex-fotbollsspelaren Kenneth Andersson – skickade den tidigare OS-guldmedaljören i slalom ut den före detta längdhopparen Tornéus.

– Nu står det 1–1, så det är skönt. Han vann "Mästarnas mästare" och jag fick slå ut honom. Men nä, det har nog varit mer snack om det där än vad jag och Michel har lagt energi på det. Men det är klart att det är kul att jag fick revansch, säger Hansdotter.

Annons

Kenneth Andersson kunde hon inte riktigt se i final från början – men konstaterar att han blev starkare och starkare under vägens gång.

– Han var väldigt allsidig och klurig, jag tänkte att det skulle bli tufft i finalen.

Mest förvånad är Frida Hansdotter över att hon klarade sig hela vägen.

– Jag fick en drömstart, jag hade en jättebra första vecka, då var det som att hoppet gick upp. Det är också lite kul med tanke på att både Maria Pietilä Holmner och André Myhrer har vunnit, man visar att vi skidåkare är väldigt allsidiga och bra på mycket.

TT: Blev det något firande?

– Det sprutades champagne på mig och Kenneth och så fick jag lyfta bucklan i skyn.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons