Annons

Genesis utvidgar sin turné

Musik • Publicerad 2 maj 2021
Mike Rutherford, Tony Banks, och Phil Collins i Genesis gör sin första turné i Nordamerika på 14 år.
Mike Rutherford, Tony Banks, och Phil Collins i Genesis gör sin första turné i Nordamerika på 14 år.Foto: Frank Augstein/AP/TT

Medlemmarna i det brittiska bandet Genesis ska återförenas för en turné som de kallar "The last domino". Tony Banks, Mike Rutherford och Phil Collins meddelade redan i fjol att de skulle uppträda tillsammans igen för första gången sedan 2017 och turnera i Storbritannien. Turnén har därefter blivit framflyttad ett år på grund av pandemin och ska inledas i september.

Nu skriver Phil Collins på Instagram att bandet därefter fortsätter till både USA och Kanada för ett antal konserter, uppger NME. Det blir Genesis första konserter i Nordamerika på 14 år. Genesis blev under 1980-talet ett av världens största kommersiella rockband.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons