Annons

Fridell gör film om brottarbröderna Lidberg

Film • Publicerad 18 maj 2021
Daniel Fridell ska göra film och tv av bröderna Martin och Jimmy Lidbergs självbiografi. Arkivbild.
Daniel Fridell ska göra film och tv av bröderna Martin och Jimmy Lidbergs självbiografi. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Daniel Fridell ("Sökarna", "Svartenbrandt – Sveriges farligaste brottsling") planerar att göra film och tv av bröderna Martin och Jimmy Lidbergs självbiografi "Brottarbröder – en fight för livet".

"Jag har påbörjat manusarbetet tillsammans med bröderna Lidberg och Theodor Lundgren, som skrev boken. Alla tv-kanaler och distributörer vi pratat med är intresserade och vi planerar att spela in under sommaren 2022", säger Daniel Fridell i ett pressmeddelande.

"Brottarbröder – en fight för livet", som släpptes hösten 2020, skildrar hur två bröder från Farsta blev bäst i världen, samtidigt som de också hanterar sin pappas spelmissbruk och skulder till kriminella gäng.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons