GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fortsätter i framkant med eget uttryck

Ozzy

Album: Sexan
Bolag: Play 66 / Sony Music
Genre: Hiphop

Framgångens baksida, skrivkramp och prestationsångest, berättade Jonas Hassen Khemiri om i sitt andra sommarprat. Rapparen Ozzy verkar vara helt befriad från det. Hans debut ”Ett öga rött” hyllades av kritikerna 2018 och nu är han redan aktuell med nytt material.

I numerologins värld står talet sex bland annat för gemenskap, familj och framgång. Nyckeln till sann framgång är frikostighet och på ”Sexan” delar Ozzy med sig; många gäster och en generös ljudbild med finurliga detaljer. Framförallt lockar ”Sexan” till dans. Ozzy leker med röst och uttryck denna gång snarare än textmässig perfektion, och trots brist på tydlig röd tråd når albumet i mål. Varför? Antalet högkvalitativa spår. Ozzy verkar inte ha någon lägstanivå.

Läs mer