Annons

Festivalen Summerburst i Göteborg ställs in

Musik • Publicerad 14 augusti 2021
David Guetta var en av de inbokade artisterna till Summerburst på Ullevi i Göteborg. Nu meddelar arrangörerna att festivalen ställs in. Arkivbild.
David Guetta var en av de inbokade artisterna till Summerburst på Ullevi i Göteborg. Nu meddelar arrangörerna att festivalen ställs in. Arkivbild.Foto: Stuart C. Wilson/AP/TT

Musikfestivalen Summerburst på Ullevi i Göteborg ställs in.

"Vi har haft en nära dialog med våra myndigheter men sett till senaste tidens utveckling och besked står det klart att årets festival inte kommer att äga rum", skriver festivalarrangörerna på sin Instagramsida.

Annons

Festivalens tioårsjubileum var planerat att gå av stapeln den 3–4 september på Ullevi, efter att ha skjutits fram från 2020. Nu flyttas festivalen fram ännu en gång – till den 3–4 juni nästa sommar.

Biljetter som köpts till de båda inställda festivalerna 2020 och 2021 kommer att vara giltiga nästa år. Alla som köpt biljett kommer dessutom att kontaktas via mejl med ytterligare information, uppger festivalarrangörerna.

Bland de bokade artisterna fanns EDM-veteranen David Guetta, dj:n Martin Garrix, stjärnproducenten DJ Snake, future house-pionjären Don Diablo och svenska duon Rebecca & Fiona.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons