Annons

"Downton Abbey" får ny filmuppföljare

Film • Publicerad 19 april 2021
Michelle Dockery som Mary Crawley och Matthew Goode som Henry Talbot i filmen "Downton Abbey", som får en uppföljare lagom till jul. Pressbild.
Michelle Dockery som Mary Crawley och Matthew Goode som Henry Talbot i filmen "Downton Abbey", som får en uppföljare lagom till jul. Pressbild.Foto: Jaap Buitendijk/Fokus Features

Lagom till jul återuppstår "Downton Abbey" – på bio. Det blir ytterligare en film till glädje för alla fans av den ursprungliga tv-serien, rapporterar Variety.

Hela gänget från serien ska åter befolka godset Downton och dess mysigt skildrade klasshierarki, med de där uppe och de där nere. Nytillskott på skådespelarsidan är bland andra Dominic West ("The wire", "The affair") och Laura Haddock (“Guardians of the Galaxy”).

Manuset till den nya filmen skrivs av av Julian Fellowes, som även skapade tv-serien, och regissör blir Simon Curtis (“My Week with Marilyn”).

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons