GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Bonde söker fru”-Elin om relationen med grannbonden: ”Vi vet sanningen”

”Bonde söker fru” bjuder inte bara på romans. För Sandhultsbonden Elin Sandblom blev kärleksprogrammet även en början på en betydande vänskap.
– Det var jätteskönt att ha honom under inspelningen, säger hon till BT.
Tv • Publicerad 18 november 2022 • Uppdaterad 19 november 2022
Henrik Kullander och Elin Sandblom under onsdagens program av ”Bonde söker fru”.
Henrik Kullander och Elin Sandblom under onsdagens program av ”Bonde söker fru”.Foto: TV4

I veckans avsnitt av ”Bonde söker fru” får Elin Sandblom besök av grannbonden Henrik Kullander och hans dejter.

– Det är så värdefullt för min del att komma på tu man hand med er alla, säger han i programmet.

Onsdagsprogrammet visar en blomstrande vänskap mellan de två bönderna. Sandhultsbonden berättar för BT om relationen.

– Det var jätteskönt att ha honom under inspelningen. Man fick någon att bolla med och finna stöd i. Det var ju svårt att prata med andra som inte riktigt begriper läget, men vi var ju i samma situation. Det betydde jättemycket, säger hon till BT.

Relationen har varit i rampljuset de senaste veckorna, efter att en nyhetssida antydde om romans. Även om så inte är fallet menar Elin Sandblom på att hon har fått en vän hon kan gå till i nöd.

– Vi kunde absolut hjälpa varandra i att ta beslut under tiden på gården. Man hade ändå träffat varandras brevskrivare så då hade man lite att referera till väl hemma.

Och vänskapen är stark än i dag. Elin Sandblom berättar hur duon fanns där för varandra även efter inspelningarna.

– Vi har ju hjälpt varandra genom att tillsammans bearbeta vad man faktiskt varit med om. Man reflekterar ju inte så mycket under inspelningen.

Har ni diskuterat det som skrivits i media?

– Det är klart att vi pratat lite om vad media skriver emellanåt, men vi båda är ju såna som viftar bort det snabbt. Vi vet ju sanningen. Hade man lagt alldeles för mycket energi på sånt hade man nog blivit knäpp.

”Bonde söker fru” sänds onsdagar klockan 20 på TV4.

Sandra OhannesianSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.