GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blek R&B som inte griper tag

Summer Walker

Album: Over it
Bolag: Interscope
Genre: R&B

Den melankoliska, emotionella ljudbild vi förknippat med Drake har alltjämt många efterföljare, vissa mer talangfulla än andra. Atlanta-bördiga sångerskan Summer Walker rör sig i dessa kölvatten av släpig R&B med smådeppig underton. Hennes debutalbum, 18 spår, ser innehållsrikt ut men väl i öronen glider låtarna bara runt och ingenting fäster som på en vaxduk.

Walkers EP som kom i våras lovade gott och hennes mixtape från 2018 var klart godkänt, men trots kvalitativa gäster på ”Over it”, bl.a. Usher, Partynextdoor och Jhené Aiko lyfter det inte. Ofärdiga låtskisser och överproducerad autotune-sång kan vara orsaken, men frågan hänger ändå i luften – är Walker en begåvad och intressant R&B-artist överhuvudtaget? Svar nja.

Läs mer