GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Aviciis manager om artistens bortgång

Podcast • Publicerad torsdag 11:26
Tim "Avicii" Bergling gick bort 2018. Nu berättar Berglings manager Ash Pournouri om deras relation i Framgångspodden. Arkivbild.
Tim "Avicii" Bergling gick bort 2018. Nu berättar Berglings manager Ash Pournouri om deras relation i Framgångspodden. Arkivbild.
Foto: Amy Sussman/AP

Aviciis före detta manager Ash Pournouri berättar i en intervju med Framgångspodden om sin relation till den framlidne artisten Tim "Avicii" Bergling.

Enligt ett pressmeddelande behandlar podcasten Bergling och Pournouris första möte, deras arbete tillsammans och näthatet som riktades mot Pournouri efter artistens bortgång. I en uppmärksammad dokumentär som sändes på SVT skildrades Aviciis sista tid i livet som otroligt hektisk. Många reagerade på att få i hans närhet sade stopp.

"Tim och Ash har skapat musikhistoria. Det är dock många frågor som aldrig blivit besvarade. Med denna intervju kommer vi finna svaret på fler av dem vilket jag är otroligt tacksam för", säger Framgångspoddens upphovsman Alexander Pärleros i ett pressmeddelande.

Avsnittet med Ash Pournouri är Framgångspoddens 500:e och släpptes 21 juli.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer