Annons
Nyheter

Sågad av Sverige!

Nyheter • Publicerad 12 maj 2008

Att bli sågad av sina svenska kollegor är lite trist men det är sånt man får räkna med i branschen. Jag tänker då på svt?s "inför-schlagern-program" som visades igår.

Det som är mer trist är att man inte bedömmer själva låten utan baserar hela resonemanget runt framträdandet. För övrigt ett bedrövligt framträdande men som nu är historia eftersom vi ändå vann i Lettland med det numret.

Annons

Nu har vi i princip ett helt nytt nummer med riktig koreografi som är gjord av "after darks" regissör Kent Olsson och produktionen är än mer upphottad med ny mix och jag har gjort en hel del förändringar till det bättre så det man kunde se och höra igår är långt ifrån vad man kommer att få uppleva i Belgrad.

Europe!...you?re in for a big surprise:)

Det ska sägas att kvaliteten givetvis är mycket högre i den svenska finalen men dock inte genomgående i deltävlingarna som hade låtar som definitivt inte hade kommit med i Lettland heller.

Att tävla i sverige är överlägset det bästa man kan vara med om i melodifestival-sammanhang och jag hoppas givetvis på att få tävla i sverige nästa år men jag är väldigt stolt över vad vi nu lyckats åstakomma med en väldigt begränsad budget i Lettland.

Sverige lägger ner minst det tio-dubbla i jämförelse med Lettland som är ett fattigt land så vi har allt att vinna och jag hoppas och tror att vi kommer att få många röster i från Sverige.

HEJA CHARLOTTE..............

Åker imorgon eftermiddag och första repetitionen är på onsdag på den enorma scenen!!!!

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons