Annons
Nyheter

Pinocchio!

Nyheter • Publicerad 17 maj 2008

Att inte veta vad som väntar runt hörnet kan ibland vara något frustrerande men ändå ibland lite spännande.

Just idag hade vi väl för en gångs skull hoppats att exempelvis kunna fira en födelsedag utan några större fadäser men ack vad vi bedrog oss. Kulturell sightseeing i buss tillsammans med Andorra, Israel och Moldavien kan väl inte va så svårt att få till kan man tänka men när det av någon anledning finns en gitarr på bussen (insmugglad av israelerna) så kan det väl bara sluta som en lokal american-idol audition eller "vi-ska-minsann-visa-alla-på-bussen-att-vi-också-kan-sjunga".

Annons

Att det samtidigt pågår en proffesionell guidad tur runt belgrad verkar inte beröra någon av dom som då dessutom såklart sitter längst bak i bussen. Israels grabbar (en bedrövlig kopia av Take That) och Andorras version av Spiesgirls sjunger vilt och dansar dessutom på det minimala utrymme som faktiskt ändå är en buss.

Två timmars fasanfull underhållning utan att ens sett röken av Simon Cowell vilket nog var tur för dom små liven. Snacka om lång näsa för dom som satt längst fram i bussen och hade förväntat sig att få en ganska betydelsefull inblick i belgrads historia.......

Dusch, parfym, coola kläder och rock n?roll klocka några timmar senare och på väg till Grekernas fest är allt förlåtet:)

Piraterna får som vanligt stor media-bevakning trots att dom idag inte ens har pirat-hattar på sig vilket i sig kan verka lite knasigt men även dom behöver nog vara privata ibland.

Hem tidigt för imorgon är det rep igen på scenen klockan 11.00. Någon som vet vad dom två s.k hornen på scenen symboliserar???

Förresten så trodde folk att Charlotte fanns i lokalen ikväll men det va tydligen nån som hade läst Glams påhopp om att hon skulle se ut som en transvestit och hänvisade till nån dragshow-kille som tydligen va där. Tacky måste jag säga. Charlotte är ju ursnygg!!! Med måttbandet i högsta hugg välte herr Liberg nästan Maltas bord i jakt efter dessa besynnerligt hemliga appostlahästar som ingen fortfarande verkar ha sett skymten av.

Som sagt tidigare......jag återkommer i ämnet:)

Ciao......

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons