Annons
Nyheter

Hallå Sverige, vakna!!!

Nyheter • Publicerad 18 maj 2008

Idag hade piraterna sitt andra rep på scenen och idag fick jag för första gången den där känslan av att det här kanske, kanske kan hålla hela vägen in i kaklet som vi säger i Svedala allt som oftast.

Ett mer eller mindre perfekt genomfört rep med kläder, props och effekter. You go, Latvia:)

Annons

På press-träffen med ett svärd i sin hand öppnar Roberto med frasen: Where is the turkey.......

I am hungry:) .....och genast är den i vanliga fall något stela presskåren helt plötsligt väldigt avslappnad. Någon ställer en fråga om vi har nån "treasure-chest" och var den i så fall är?

Roberto pekar omedelbart med sitt svärd mot Sasha och säger: this is the chest and these are the treasures:) Det går inte att bekriva ovationerna efter denna underbara kommentar.

Jag öppnar för första gången munnen här nere och påpekar att den här låten från och med nu inte bara är en låt för "the kids" som journalisterna tidigare hela tiden har velat få det till.

Allting går som vanligt (total succé) och sen är klockan mat! Vi frågar en av våra guider på hotellet om hon kan visa oss till en restaurang nära hotellet för jag och Claes är ganska trötta. Självklart säger hon och vi börjar gå. Vi går och går och går och går i ta mig f--------n 40 minuter.

Kommer till stället genomsvettiga och uttorkade. Vid det här laget är vi för trötta för att bli uppprörda över att "väldigt nära" inte direkt betyder just det utan att det funkar ungefär som i norrland. Typ, tio mil är ett stenkast liksom:)

Hem igen, svidar om och drar till Ukrainas fest som för övrigt är ruggigt bra. Alla är där, piraterna hyllar festarrangörerna med en ukrainsk låt som blir en omedelbar succé................ och jonas tänker att nu ska måttbandet fram och här ska det mätas perelli-ben! ...men Charlotte är som ett värdetransports-rån, snabbt in , snabbt ut och ingen har sett nånting:)............ förutom i just det här fallet då svensk media som vid det här laget nog måste börja inse att det finns en hel del annat utanför tullarna i sthlm. Ukraina, och Ani Lorac regerar fullständigt och dessutom "live" från scenen som i dessa tider är ganska ovanligt........... i alla fall i Sverige tyvärr.

Undertecknad pratar en hel del med dansarna från Tjeckien av nån anledning och hans flickvän kommer förmodligen att ha korsförhör om detta i tid och evighet:)

Träffar Fredrik Olofsson som dansar i Ukrainas nummer och sen skålar Jonas med Rysslands svar på Nanna Hedin som fungerar som nån form av publikvärmare mellan Anis låtar. Mycket märkligt måste jag säga. Hon sjunger ju skiten ur vem som helst här nere!!!

Oj...... vad mycket jag skriver nu. Skulle ju hålla det kort för att det skule va intressant för läsarna liksom.................sa dom på redaktionen så därför säger vi godnatt här:) Vi hörs imorgon efter den officiella välkomstfesten............ där snackar vi party:)

....men jag kommer nog som vanligt bara skriva lite i korta drag:)

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons