Annons
Nyheter

Finaldagen!

Nyheter • Publicerad 24 maj 2008

En underbar natts sömn och en bra B-08 frukost senare är Jag och Clarissa på väg till Kalemegdan, ett gammalt fort som är helt fantastiskt. Man måste ju se lite av det kulturella som finns här nere också.

Vi ska möta upp piraterna på arenan vid tolv för att peppa dom inför det sista genrepet innan finalen ikväll.

Annons

Det är sjukt nervöst men vi är förhoppningsfulla till skillnad från exempelvis erik på bt:) som då inte gillar det här spektaklet men då kan man ju undra varför man inte låter nån som är mer insatt i företeelsen bevaka evenemanget istället. Jo. det ligger ju till så här att man låter mig göra det gratis åt dom istället. Vem vet jag kanske skickar en fet faktura för att allt det här jobbet senare.

Vi är inte direkt favoriter om man ser till journalisterna från Sverige i alla fall men här nere är det annat ljud i skällan. Konstigt att inte svensk media märker av det eller är dom helt enkelt inte tillräckligt kompetenta eller är dom förblindade av sina egna hjärtan?

Hur som helst, jag är nöjd om vi hamnar på topp tio och det måste väl ändå räknas som att sticka ut hakan en del. Svensk media har ju från dag ett dissat oss och nu kan dom ju inte ändra åsikt helt plötsligt bara för att vi är populära eller?

Jag har ju tidigare sagt att vi är här för att vinna och det står jag för så bli inte förvånade om det till slut är piraterna som står på presskonferensen och sjunger "with a hi hi ho and a hi hi hey" istället för Bosnien-Herzegovina, Ukraina, Sverige eller Georgien.

Den först nämnda är min favorit förutom oss själva. RÖSTA PÅ LETTLAND IKVÄLL!!!

Jonas Liberg för Borås Tidning i Beograd:)

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons