Annons
Nyheter

Årets fest.....eller?

Nyheter • Publicerad 19 maj 2008

Numera klassiska B2008-frullen inmundigas och sen bär det av till ADA-stranden. Claes har nämligen vetenskapligt övertygat mig om att man bara bränner sig en gång så nu kan jag tydligen dessutom sola utan sunblock.

Med facit i hand nu så här dagen efter...........NEJ!!!!!

Annons

Röd som en kräfta fast den här gången som en levande en.

Vi äter lunch på red shoes på andra sidan floden och än en gång är maten knappt ätbar och då tar vi ändå in ett säkert kort som pizza liksom. Det rinner vatten och ost om vart annat och dom har ketchup på pizzan istället för tomat. blaha blaha! Måste faktiskt nämna att vi inte ätit en enda riktigt god måltid i Belgrad så kan nån tipsa om en restaurang så vore vi väldigt tacksamma.

Hem och ladda inför den stora festen som hålls på Serbiska Palatset. Vi grundar lite med Jack Daniels och cola för rock n? roll-mytens skull.

Åker säkerhetsbil till stan och inväntar våra pirater som är på en liten privat tillställning hos kungen. Gör entré på ett storslaget sätt och media punktmarkerar piraterna hela kvällen så efter tre timmar är dom helt slut och jag och Claes skickar hem dom med mvg i gott uppförande:)

Måttbandet i fickan och perelli-radarn på hittar jag Dea Norberg i alla fall. Hon är Charlottes närmaste väninna men närmare än så kommer jag inte för det svenska possyt glider bara igenom lokalen och är borta som en avlöning innan man vet ordet av. Själv såg jag inte gumman över huvud taget och hade jag inte träffat Dea så hade jag inte haft en aning om hon varit där alls tyvärr:( Trist kan tyckas eftersom man är svensk men dom måste ju göra sitt yttersta för att skydda vår stora stjärna från alla dessa hemska människor som kallas deltagare och press.

Nåväl, vi tävlar ju för Lettland så oss beskymrar det inte. Festen som skulle bli årets tillställning alla kategorier tappar fart och fler och fler länder väljer att avika då det är lika ljust och intetsägande i lokalen som en skolmatsal. Inga försök att skapa stämning och inga disco-bollar så vi beslutar oss för att åka hem och lägga oss. Taxichauffören kör oss till fel sida av staden då han lyckats förväxla namnet på vårt hotell, Symadija med hotellet Serbia. Oerhört närbesläktade namn eller?!

Han blir sur och skyller på oss för att vi inte kan uttala hotellets namn med sche-ljud och då kontrar Claes med att serbia uttalas serbia i Sverige också så hade vi velat åka dit så hade vi sagt just hotell serbia. Jag kan inte annat än le och då blir chauffören ännu argare. Han bröt svärdet i småbi......hmmm, nej kanske ändå inte:)

Väl hemma träffar vi Markus Larsson från aftonbladet som till en början är lite avvaktande eftersom han precis skrivit att lettlands låtskrivare borde få gå på plankan med vi lugnar honom och säger att det var ju skit-roligt skrivet. Sängdags...........

......nu lämnar jag måttbandet hemma tills finalen i alla fall om vi nu träffar på Sverige där:)

Ciao

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons