Insändare

Vi vädjar till Malin Carlsson att stanna

Insändare Artikeln publicerades
Malin Carlsson.
Foto: Jan Pettersson
Malin Carlsson.

Låt alla våra kommunalråd få koncentrera sig på den extraordinära krissituationen som råder i Borås och lägg S-krisen åt sidan för tillfället, uppmanar skribenterna.

Vi måste nu investera gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden. Beslutet som är taget av den nya socialdemokratiska styrelsen och nomineringsvalberedningens arbetsutskott, att tillsätta ett tillfälligt kommunalråd, är förvånansvärt och odemokratiskt.

Borås stad har nu precis aktiverat krisledningsstaben för medborgarna och då måste alla vara med och bidra med kunskap, befintliga kontaktnät och förtroende, både i stadshuset och hos medborgarna.

Vi måste bli ett lag genom att hjälpas åt och inte föra ett destruktivt samtal mellan partikamrater i dessa coronatider.

Så låt alla våra kommunalråd få koncentrera sig på den extraordinära krissituationen som råder i Borås och lägg S-krisen åt sidan för tillfället för att ta hand om boråsarnas välmående.

Ledamöter i valberedningen, representanter från de fackliga S-föreningarna och övriga medlemmar som värnar demokratin

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.