Insändare

Outhärdlig tinnitus efter basketmatch

Också basketfan ,

Det blev säsongens första och sista basketmatch, konstaterar skribenten.

Ett stort tack till ”Besviket basketfan”. Tack för att du tar upp problematiken med den höga ljudnivån i Boråshallen. Jag hade sett fram emot basketpremiären, men det blev säsongens första och sista basketmatch.

Jag har tinnitus, och trots att jag använde mina hörselskydd som utprovats på hörcentralen så förvärrades min tinnitus till nästan outhärdlig under två dagar efter matchen.

Jag skulle gärna se en mätning av ljudnivån från hälsomyndigheten. Vill gärna ha ett officiellt svar i BT, från Borås Basket, varför man inte kan sänka ljudnivån.

Har även påpekat detta direkt till Borås Basket vid tidigare tillfälle.

Jag vill också tacka BT för initiativet att sända några matcher på webben.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.