Annons

Lång väntan på trasiga bänkar

Äntligen kom våra bänkar till Sjöbo torg.
Insändare • Publicerad 26 maj 2014

Men trots att de varit magasinerade i ett halvår har inget underhåll gjorts. Trasiga brädor med vassa flisor och värst av allt en av bänkarna saknade den bräda som sitter längst fram.

I ett av skruvhålen sitter det en rostig skruv som sticker upp cirka en centimeter. Som tur var satte jag mig inte där. Denna skruv kunde gjort hål i mina byxor men även kunnat orsaka en blodförgiftning om någon rivit sig på den.

Annons

Min fråga till kommunen är: ser ni inte över bänkarna under den tid ni har på er medan de är magasinerade? Att byta ut de delar som är skadade kan väl inte utgöra någon större kostnad?

En annan sak, innan ni ställer ut bänkarna kunde ju ni kosta på dem en tvätt, så man slipper vänta på att smutsen skall regna bort. Det ser faktiskt inte så trevligt ut med trasiga och smutsiga bänkar första dagen de ställts ut.

Sjöbo-bo

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons