Insändare

Borås stad måste lyssna på invånarna

Insändare Artikeln publicerades

Det verkar som om man vill förfula Borås ännu mer, skriver Roger H.

Jag har läst i BT att Borås stad, trots protester från invånare i staden, beslutat att såga ner de vackra träden utmed Åsbogatan. Det verkar som om man vill förfula Borås ännu mer än vad staden redan gjort under de 60 år som jag bott här.

Det har hela tiden funnits ”experter” som tagit beslut mot de verkliga experternas vilja, nämligen invånarna i Borås. Detta är, enligt min åsikt, ett mönster som återkommer med jämna mellanrum.

Ett exempel som de flesta kommer ihåg är ju rivningen av teatern i Stadsparken. Den hade med största sannolikhet gått att renovera till mycket billigare pengar än vad kostnaden blev för den koloss som står där i dag. Börja lyssna på invånarnas önskemål.

Roger H

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.