Annons

Bilar har krockat i korsning

Två bilar har krockat på väg 183, strax söder om Herrljunga tätort. Ingen ska ha fått allvarliga skador, men olyckan ledde till stopp i trafiken.
Herrljunga • Publicerad 1 november 2018

11.10 larmades räddningstjänst och två ambulanser ut till väg 183, strax söder om Herrljunga tätort där väg 183 och 181 möts. Två bilar med totalt fyra personer i fordonen hade kolliderat med varandra i korsningen.

En av ambulanserna skickades kort efter larmet tillbaka. Personal från den andra ambulansen tittar till en av de fyra personer som är inblandade i olyckan. Bilarna har fått plåtskador.

Annons

– En vuxen och två barn blev avförda till vårdcentralen. Det verkar som att det var mest chockskador, säger Jonas Myrén på räddningstjänsten i Herrljunga.

En kvart efter olyckan rådde mycket begränsad framkomlighet i trafiken ut mot 181:an. Först vid 12.30 rådde enligt Trafikverket åter full framkomlighet på platsen.

Sandra OlssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons