Annons

Årets företagare utsedd i Herrljunga

Årets företagare i Herrljunga är utsedd. Pers Maskinservice tog hem den åtråvärda titeln.
Herrljunga • Publicerad 10 april 2011
Per Palmén.
Per Palmén.Foto: Oskar Pålsson

– Det hade jag verkligen inte väntat mig, säger Per Palmén.

Per Palméns Maskinservice – mer känt som Pers Maskin – har utsetts till årets företagare i Herrljunga. I går kväll korades vinnarföretaget på jubileumsmässan i Herrljunga idrottshall.

Annons

– Jag har vetat om det i ungefär en vecka och har fått vara tyst om det, men jag blev väldigt förvånad när jag fick veta att jag hade vunnit. Det finns många duktiga företagare i Herrljunga och flera är betydligt större än vad jag är, säger Per Palmén, som av naturliga skäl är glad över utmärkelsen.

– Det är verklige jätteskoj. Vi försöker hålla en god lokalservice och jobbar säsongsinriktat. Under vintern har vi stått för snöröjning och nu under våren hjälper vi till med att sopa gator, säger han.

Utmärkelsen står organisationen Företagarna för. Lotta Rolandsson på Fokus Herrljunga berättar vad som krävs för företaget som vinner:

– Man ska äga och driva företaget men får gärna ha anställda. Företaget får inte ha någon betalningsanmärkning, och dessutom vara en förebild för andra, säger hon.

Oskar Pålsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons